Αγαπητοί Κύριοι,



Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του «Διαγνωστικού Κέντρου Παιδοψυχολογίας>>

Το Κέντρο δημιουργήθηκε για να καλύψει στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής ,η οποία μέχρι τότε δεν είχε αρκετούς φορείς για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της ψυχικής υγείας, κυρίως επανδρωμένους σε επίπεδο παιδοψυχολόγου, με την ακριβή ειδικότητα.

Υπεύθυνος για την λειτουργία του Κέντρου είναι ο Δρ. Σήφης Κουράκης Παιδοψυχολόγος (Ph.D), Ψυχολόγος (Β.Sc.), Παιδαγωγός (Β. Sc.), Διδάκτωρ Νευροψυχολογίας Παίδων Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, τ. Επιμορφωτής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Αθηνών,  Εισαγγελικός Πραγματογνώμων επί παιδικών κακοποιήσεων και διαζυγίων,Συγγραφέας.

Το Κέντρο συνεργάζεται με ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ και ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, για την όσο το δυνατόν ευρύτερη κάλυψη των αναγκών της ψυχικής υγείας.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο, την λειτουργία του, τον τρόπο διεξαγωγής των διαγνώσεων, το κλείσιμο των ραντεβού αλλά και πληροφορίες για άρθρα Παιδοψυχολογίας του Δρ. Κουράκη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης να έχετε γνώση για τις δραστηριότητες του Κέντρου και τα βιβλία ή τα εκπαιδευτικά DVD παιδοψυχολογίας σχετικά με Δυσλεξία και Διάσπαση Προσοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:


Διαγνωστικό  Κέντρο  Παιδοψυχολογίας  Κουράκης,
Ηλιουπόλεως 5-11,Βυρωνας, Αθήνα    (κατόπιν τηλεφωνικού  ραντεβού)
Τηλέφωνο για ραντεβού 210 - 7662266




Ευχαριστούμε πολύ,
Γραμματεία Διαγνωστικού Κέντρου Παιδοψυχολογίας