Στοιχεία Επικοινωνίας

Μεσολόγγι, Σταυροπούλου & Κάτση 7
Τηλ:26310-55281
Κιν. 6973-236476
Facebook: Σήφης Εμμανουήλ Κουράκης
e-mail:
kourakis123@yahoo.gr
(ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ)

Για τα βιβλία «Απρόσεκτος συχνά, αδιάφορος ποτέ» και «Διάσπαση Προσοχής, η άλλη όψη της αφαίρεσης», επικοινωνήστε με το Διαγνωστικό Κέντρο Παιδοψυχολογίας του Δρ. Σήφη Κουράκη στοΜΕΣΟΛΟΓΓΙστο τηλέφωνο: 26310-55281

Αγαπητοί Κύριοι,Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του «Διαγνωστικού Κέντρου Παιδοψυχολογίας - Συμβουλευτικής» που λειτουργεί στο Μεσολόγγι τα τελευταία χρόνια.

Το Κέντρο δημιουργήθηκε για να καλύψει στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής ,η οποία μέχρι τότε δεν είχε αρκετούς φορείς για την πλήρη κάλυψη των ανάγκων της ψυχικής υγείας, κυρίως επανδρωμένους σε επίπεδο παιδοψυχολόγου, με την ακριβή ειδικότητα.

Υπεύθυνος για την λειτουργία του Κέντρου είναι ο Δρ. Σήφης Κουράκης Παιδοψυχολόγος (Ph.D), Ψυχολόγος (Β.Sc.), Παιδαγωγός (Β. Sc.), Διδάκτωρ Νευροψυχολογίας Παίδων Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης και τ. Επιμορφωτής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Το Κέντρο συνεργάζεται με ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, για την όσο το δυνατόν ευρύτερη κάλυψη των αναγκών της ψυχικής υγείας.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο, την λειτουργία του, τον τρόπο διεξαγωγής των διαγνώσεων, το κλείσιμο των ραντεβού αλλά και πληροφορίες για άρθρα Παιδοψυχολογίας του Δρ. Κουράκη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης να έχετε γνώση για τις δραστηριότητες του Κέντρου και τα βιβλία και τα εκπαιδευτικά DVD παιδοψυχολογίας σχετικά με Δυσλεξία και Διάσπαση Προσοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:


Διαγνωστικό  Κέντρο  Παιδοψυχολογίας  Κουράκης,
Σταυροπούλου & Κάτση 11, 30200, Μεσολόγγι    (κατόπιν τηλεφωνικού  ραντεβού)
Τηλέφωνο για ραντεβού 26310 - 55281

Facebook:  Σήφης Εμμανουήλ ΚουράκηςΕυχαριστούμε πολύ,
Γραμματεία Διαγνωστικού Κέντρου Παιδοψυχολογίας - Συμβουλευτικής
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8